ENTORSA SI INSTABILITATEA LATERALA A GLEZNEI

ENTORSA SI INSTABILITATEA LATERALA A GLEZNEI

 

        Entorsa compartimentului lateral (extern) al gleznei (sau entorsa prin inversiune) reprezinta cea mai frecventa afectiune traumatica in sport si cea mai intalnita patologie la camera de garda a ortopediei. Marea majoritate a entorselor se trateaza conservator (repaus, gheata, pozitie procliva, compresie prin fasa elastica). Statistic, intre 10 si 20% din pacienti raman insa cu simptomatologie cronica, mai ales cei care nu respecta indicatiile privind recuperarea.

 

GLEZNA_1.jpg

ARTROSCOPIA DE GLEZNA

 

 

 

Asemanator altor tehnici minim invazive, artroscopia gleznei este o procedura care presupune incizii minime la nivel tegumentar si desfasurarea operatiei propriu-zise in interiorul articulatiei cu ajutorul unei camere video si al unor instrumente specifice. 

FASCIITA PLANTARA

Fasciita plantara este cea mai intalnita cauza de durere la nivelul calcaiului. Aceasta afecteaza aproximativ 10% din populatie in fiecare an si se defineste ca fiind un proces inflamator la nivelul aponevrozei plantare.

Contact

Dr. Andrei Anastasiu

0723.615.045

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Site dedicat pacientilor cu afectiuni ortopedice

Informatiile medicale existente in articolele publicate pe acest site au caracter informativ si nu trebuie utilizate in vederea tratamentului fara avizul medicului ortoped.

Recent posts